Inspiratie en Ontmoeting

Paulus: Zijn leven, zijn brieven m.m.v. J. Struijk De Huve

Donderdag 27 september

20.00 uur
Patmos, het eiland waar Johannes zijn visioenen van de Openbaringen ontving... m.m.v. Bernard en Marian van Delft Diekgraven Dinsdag 9 oktober 20.00 uur
De maakbare mens. m.m.v. Steven Dorrestijn, associate lector Ethiek & Technologie aan Saxion

Woensdag 10 oktober

20.00 uur
Leo Fijen (Hoofdredacteur Journalistiek en Levensbeschouwing van KRO-NCRV)

RK Mattheüs

Maandag 29 oktober

20.00 uur
Reïncarnatie en christelijk geloof m.m.v. Kees van der Kooy, hoogleraar westerse systematische theologie aan de Vrije Universiteit

Woensdag 7 november

Film: The road to Guantanamo B

Woensdag 21 november

Oefenen nieuwe adventsliederen, uit het liedboek o.l.v. Ad Krijger

Oude Mattheüs

Zaterdag 24 november

10.30 uur
Geweld: Niet in Gods naam m.m.v. Jan Struijk

Dinsdag 27 november

Adventskaarsen maken o.l.v. Louise Arends en Dinie te Brake

Diekgraven

Woensdag 28 november

Bezoek aan Anglicaanse kerk St. Mary's Chapel Evensong

Landgoed Weldam Diepenheimseweg 102 Markelo

Zondag ... december???

19.30 uur

Als u het prettig vindt via de mail geïnformeerd te worden over de activiteiten van de Commissie Inspiratie & Ontmoeting kunt u uw naam en e-mailadres doorgeven aan:

Sinds een tijdje werkt de commissie Inspiratie & Ontmoeting samen met de commissie cvt Eibergen-Rekken. Wij en zij nodigen u van harte uit om ook aan die activiteiten deel te nemen.
Elke activiteit wordt ook nader aangekondigd via kerkgroet en website. Ons e-mail adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een vriendelijke groet,
De werkgroep Inspiratie & Ontmoeting