Inspiratie en Ontmoeting

 

Het programma van

 

 Voorjaar 2018

Paaskaarsen decoreren Huve Tel.474241:Louise Arends
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Gelegenheidskoor

-Oude Mattheüs

-Grote Kerk Neede

- Zondag 15 april

-Zondag 22 april

10.00 uur

10.00 uur

Wachten op transport

Oude Mattheüs

Zondag 22 april

14.30 uur


Gelegenheidskoor 2018

Er komt weer een gelegenheidskoor! Onder leiding van Ad Krijger gaan we een nieuwe cantate zingen: "Een taal van liefde". De muziek is van Chris van Bruggen en Peter Rippen, die ook de bekende oratoria De Appelbloesem en De Graankorrel hebben gecomponeerd. Het muzikale karakter van deze cantate lijkt sterk op die muziek.
Het plan is, om met zangers en zangeressen uit Eibergen-Rekken en Neede (deelnemers uit andere plaatsen zijn natuurlijk ook welkom) het stuk uit te voeren in de ochtenddienst van zondag 15 april in De Oude Mattheus. Ook is het de bedoeling de cantate in een kerkdienst in Neede te zingen; de datum daarvan wordt later bekendgemaakt.
We willen gaan repeteren op zes of zeven zaterdagochtenden van 10 tot 12 uur; voor het eerst op 24 februari 2018.
Opgave - het liefst per mail - bij:
Bert Westhuis; mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Per telefoon mag ook: 472951.
Graag met vermelding van je stemsoort: sopraan, alt, tenor of bas.

Een hartelijke groet namens de voorbereidingsgroep,
Bert Westhuis.Sinds een tijdje werkt de commissie Inspiratie & Ontmoeting samen met de commissie cvt Eibergen-Rekken. Wij en zij nodigen u van harte uit om ook aan die activiteiten deel te nemen.

Elke activiteit wordt ook nader aangekondigd via kerkgroet en website. Ons e-mail adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Een vriendelijke groet,
De werkgroep Inspiratie & Ontmoeting