I&O - Bibliodrama uitgesteld

Al een aantal jaren worden in het najaar bibliodrama-avonden gehouden in Neede.  Dit seizoen stond een bijeenkomst gepland voor 21 oktober, ‘onder voorbehoud’. Nu de coronamaatregelen nog steeds van kracht zijn en er voorlopig geen zicht is op verandering, hebben we in onderling overleg besloten deze avond uit te stellen tot in ieder geval het voorjaar van 2021.

Lees meer...

I&O - eucharistie in de kunst

Onder deze titel organiseert de commissie Ontmoeting & Inspiratie van de St. Paulusparochie op dinsdag 20 oktober een avond in de H. Calixtusbasiliek aan de Nieuwstad in Groenlo.

Lees meer...

Huur foyer Diekgraven

Een verjaardag of jubileum thuis vieren is lastig als er maar 6 gasten welkom zijn met de huidige RIVM richtlijnen.

Gebouw Diekgraven beschikt over een foyer waar u meer gasten tegelijkertijd kunt uitnodigen.

Lees meer...

I&O: Groene Theologie

Samen lezen ‘Groene Theologie’

Binnen de kerken wordt veel aandacht besteed aan ‘duurzaamheid’. Er zijn Groene kerken; vaak wordt Fairtrade koffie geschonken. Er wordt gecollecteerd voor milieuvriendelijke kooktoestellen in India. Op vele kerkgebouwen verschijnen zonnepanelen. Op deze praktische manier gebeurt in de kerken veel goeds t.b.v. een duurzame wereld.

Lees meer...

I&O: Enis Odaci

Enis Odaci - vrede en verdraagzaamheid in onze samenleving

Zo luidt in het kader van de vredesweek de titel van de lezing op maandag 21 september om 19.30 uur in de R.K. kerk “Heilige martelaren van Gorcum”, Rekkenseweg 42 te Rekken.

Lees meer...

Corona crisisteam

Het ingestelde crisisteam overlegt regelmatig met elkaar. We zullen op deze plek u zoveel mogelijk op de hoogte houden van onze activiteiten.
Lees meer...